Brownies IV
Brownies IV może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x9 cala patelni do pieczenia.
W średniej misce, śmietany razem cukier i 1 1/2 szklanki masła, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Połączyć mąkę i kakao w proszku, mieszać do śmietany mieszaniny, aż tylko mieszane.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Połącz półsłodką czekoladę i pozostałe 2 łyżki masła w małej misce.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej lub nad podwójnym kotłem, często mieszając, aż będzie gładka.
Rozłóż na ciastkach, gdy ostygnie.