Brownies Honey Nut Crunch
Przepis Honey Nut Crunch Brownies może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 2 godziny i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pianki, syrop kukurydziany, mieszankę przekąsek miodowo-orzechowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Killer Crunch Brownies, Crunch Crust Brownies, oraz Peppermint Crunch Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Brownies zrobić zgodnie z zaleceniami na polu-z wyjątkiem po wyjęciu z piekarnika, natychmiast posypać pianki.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub aż marshmallows po prostu zacząć dmuchać.
W rondlu 3-quart, ciepła syrop kukurydziany, masło, frytki z masła orzechowego i wanilii na średnim ogniu 3 do 4 minut, stale mieszając, aż chipsy się stopią.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mieszanką przekąsek.
Rozłóż równomiernie na pianki. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub do firmy. W przypadku brownies pokrój w 5 rzędów na 5 rzędów.