Brownie Squares
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj placków Brownie. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, orzechy włoskie, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj S ' mores Brownie Squares, Placki Na Ciasto Brownie, oraz Sernik Brownie Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali, następnie wyrównaj folią, pozostawiając 2-calowy zwis na obu końcach i nasmaruj folią.
Postępuj zgodnie z przepisem na podstawowe Ciasteczka maślane, aby ciasto (nie schłodzić), następnie naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni do pieczenia, za pomocą folii na górze, aby zapobiec przywieraniu ciasta do palców ,i schłodzić do jędrności, około 20 minut.
Podczas gdy skorupa chłodzi, umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Piec na złoty kolor, o 30 protokół. Ostudzić skórkę na patelni na stojaku 20 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Roztopić masło i czekoladę z brązowym cukrem w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Wyjąć z ognia, następnie ubić jajka i wanilię, aż dobrze się połączą.
Ubić mąkę, kakao i sól, a następnie wymieszać z orzechami włoskimi (jeśli używasz).
Rozłóż ciasto brownie na ostudzonej skorupie i piec do zestawu, o 20 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku, około 1 1/2 godziny.
Uruchom ciężki nóż pod gorącą wodą i wytrzyj do sucha, a następnie pokrój konfekcję na 1-calowe kwadraty.
Kwadraty przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.