Brownie orzechowe
Brownie z orzechami włoskimi to deser bezmleczny . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 269 kalorii , 4 g białka i 12 g tłuszczu . Mieszanka orzechów włoskich, jajek, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Brownie z jabłkami i orzechami włoskimi , Ciasto jabłkowo-orzechowe i Kwadraty z jabłkami i orzechami włoskimi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce połącz mieszankę brownie, jajka i wanilię. Wmieszaj orzechy włoskie i kawałki czekolady.
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Piecz w temperaturze 175°C przez 35 minut lub do momentu, aż patyczek wbity w środek ciasta będzie suchy. Ostudź na kratce.