Brown Sugar Smokies

Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Brown Sugar Smokies może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 342 kalorie, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, brązowy cukier, małe kiełbaski smokie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier, oraz Ciasto z brązowym cukrem z sosem maślanym z brązowego cukru.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Boczek kroimy na trzy części i zawijamy każdy pasek wokół małej kiełbasy.
Zawinięte kiełbaski umieścić na drewnianych szaszłykach, kilka do szaszłyka. Ułóż szaszłyki na blasze do pieczenia i posyp je obficie brązowym cukrem.
Piec, aż boczek jest chrupiące i brązowy cukier stopiony.