Brokuły z masłem imbirowo-pomarańczowym
Brokuły z masłem imbirowo-pomarańczowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz zmielony imbir, masło, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone brokuły z pomarańczą i imbirem, Pikantny kurczak imbirowo-pomarańczowy z brokułami, oraz Szparagi z masłem pomarańczowo-imbirowym dla 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przynieść 1 w. wody i brokułów do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-8 minut lub aż ostry-przetargu.
Tymczasem w małym rondlu połącz marmoladę, masło, ocet i imbir. Gotować do rozpuszczenia marmolady i masła.
Odcedzić brokuły; skropić masłem.