Brokuły z długimi łodygami z sezamem
Need a bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przystawek? Brokuły z długimi łodygami z sezamem mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga fioletowy kiełkowanie brokuły, ząbek czosnku, gałka imbir, i olej roślinny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Makaron brokułowy z sosem imbirowym sezamowym, Makaron brokułowy z sosem imbirowym sezamowym, oraz Długa łodyga truskawka nadziewana serem kozim Purple Haze są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Brokuły na parze lub po prostu gotować przez 3 min. Zrób szorstką pastę, waląc lub mieszając czosnek, imbir i łodygi kolendry razem.
Wlać olej do gorącego woka lub patelni.
Dodać pastę, następnie podgrzać do pełna i skwierczeć przez 1 min. Wrzucić ugotowane brokuły, dobrze wrzucić i posypać sezamem. Wyłączyć ogień, wrzucić kolendrę i liście bazylii, wymieszać i podawać.