Brokuły Z Dijon Vinaigrette
Brokuły z Dijon Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, musztardę dijon, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dijon Vinaigrette, Dijon Vinaigrette, oraz Lemon Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć liście brokułów i odciąć twarde końce łodyg; wyrzucić. Brokuły umyć i pokroić w dzidy. Ułóż brokuły w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 6 minut lub do crisp-tender.
Umieścić w misce do serwowania; zachować ciepło.
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę i kolejne 3 składniki i podsmaż 3 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać ocet i pozostałe 4 składniki, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Mżawka nad brokułami, podrzucając delikatnie do płaszcza.