Brokuły z boczkiem, serem pleśniowym i sosem Ranczo

Need a gluten free hor d ' oeuvre? Brokuły z boczkiem, serem pleśniowym i sosem Ranczo mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka greckiego jogurtu, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka klinowa z sosem ranczo i pokruszonym serem pleśniowym, Słodka Sałatka z kurczaka Chili z sosem ranczo z sera pleśniowego, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na powierzchni roboczej rozgnieść czosnek z dużą szczyptą soli, aż będzie pasty. Zeskrobać czosnek do miski i ubić w maślance, jogurcie i occie jabłkowym.
Ubijamy olej rzepakowy i obficie doprawiamy sos ranczo pieprzem.
W dużym, głębokim garnku zagotuj 1 cal wody. Ustaw brokuły w koszyku na parze i pary, aż jasnozielony i chrupiące-przetargu, 4 do 5 protokół.
Przelać brokuły na talerz i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Tymczasem, na patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż będzie złoty i chrupiące, o 6 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ułóż paski boczku na talerzach i top z klinami brokułów.
Skropić sosem ranczo, na wierzchu Roquefort i posypać szczypiorkiem.
Podawać dodatkowy opatrunek z boku.