Brokuły Slaw
Sałatka z brokułów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Mieszanka papryki, soli, sos majonezowo-śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brokuły " Slaw, Brokuły Slaw, oraz Brokuły Slaw.
Instrukcje
Trim 1/2 cala od dołu łodygi brokułów.
Brokuły pokroić wzdłuż na 4 kawałki.
Przynieś sól i 2 qt. woda do wrzenia w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Dodać brokuły, i gotować 2 minut lub tylko do brokuły zamienia jasnozielony. (Nie przegotować.)
Odcedzić brokuły i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Odcedzić brokuły i osuszyć między ręcznikami papierowymi. Chopp brokuły różyczki i łodygi.
Połączyć brokuły, zielona kapusta, a następnie 6 składników w dużej misce.
Dodaj 1 szklankę sos majonez-śmietana, i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
W razie potrzeby dodać dodatkowy opatrunek.
Make-Ahead Wskazówka: zrobić to łatwe i pyszne sałatka zima 8 do 24 godzin do przodu, aby umożliwić smaki do stopienia.