Brokuły Rabe z cebulą i orzeszkami piniowymi

Brokuły Rabe z cebulą i orzeszkami piniowymi
Brokuły Rabe z cebulą i orzeszkami pinii może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, masło, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Brokuły Rabe Z Orzeszkami Pinii, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Pappardelle z pancettą, brokułami i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Pokroić brokuły rabe; pokroić na kawałki o długości 3 cali. Gotować we wrzącej wodzie 1 1/2 minuty; odcedzić i spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
2
Dobrze spuścić.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać brokuły rabe; posypać solą, i wrzucić do połączenia. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
SólSól
6
Posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn