Broiled Roughy Mornay
Broiled Roughy Mornay jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 232 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, gardłosz pomarańczowy, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowe Pieczone Przegrzebki Mornay, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Atlantycki.
Instrukcje
Połącz sos serowy Gruyre i gałkę muszkatołową; mieszaj do wymieszania.
Filety szorstkie posypać solą i pieprzem. Ułóż filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; broil 6 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika; przekręcić filety.
Rozłóż 3 łyżki mieszanki sosu serowego na każdym filecie.
Posypać papryką. Broil 2 minuty lub do momentu, gdy filety zaczną brązowieć (patrz uważnie).