Brodetto (Gulasz Rybny) W Stylu Ancona

Brodetto (Gulasz Rybny) W Stylu Ancona
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Brodetto (gulasz rybny) w stylu Ancona może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.04 za porcję. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Brodetto: Zupa Rybna, oraz Brodetto-Włoska Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu, holenderskim piekarniku lub najlepiej glinianym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, czosnek, marchew, seler, liście laurowe, pietruszka, i płatki czerwonej papryki. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać z puree i gotować przez 15 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Dodaj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Wlać ocet lub wino. Gotować, aż płyn prawie odparuje, około 10 minut; wlać bulion rybny. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Delikatnie wymieszać w małże. Gotować, aż małże otworzyły (odrzucić wszelkie, które nie otwierają) o 2 protokół, a następnie mieszać w krewetki. Gotować, aż krewetki są różowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
7
Kromkę chleba tostowego ułożyć na dnie każdej miski. Chochla brodetto nad chlebem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia83
Magazyn