Brodetto (Gulasz Rybny) W Stylu Ancona
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Brodetto (gulasz rybny) w stylu Ancona może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.04 za porcję. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Brodetto: Zupa Rybna, oraz Brodetto-Włoska Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu, holenderskim piekarniku lub najlepiej glinianym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, marchew, seler, liście laurowe, pietruszka, i płatki czerwonej papryki. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Wymieszać z puree i gotować przez 15 minut na średnim ogniu.
Wlać ocet lub wino. Gotować, aż płyn prawie odparuje, około 10 minut; wlać bulion rybny. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Delikatnie wymieszać w małże. Gotować, aż małże otworzyły (odrzucić wszelkie, które nie otwierają) o 2 protokół, a następnie mieszać w krewetki. Gotować, aż krewetki są różowe, o 3 protokół.
Kromkę chleba tostowego ułożyć na dnie każdej miski. Chochla brodetto nad chlebem i podawać natychmiast.