Brie w parmezanie
Brie w parmezanie zajmuje około 10 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 274 kalorie, 9 g białka i 17 g tłuszczu każda. Za 1,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, oleju rzepakowego, jajka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 26%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj tilapię w parmezanie, łódeczki ziemniaczane w parmezanie i frytki ze słodkich ziemniaków w parmezanie.
Instrukcje
W płytkiej misce połącz jajko i wodę. W drugiej misce wymieszaj bułkę tartą i parmezan. Zanurz Brie w mieszance jajecznej, obracając, aby pokryć wszystkie strony; posmaruj mieszanką okruszków. Powtarzać.
Na małej patelni smaż Brie na oleju na średnim ogniu przez 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Podawać z krakersami i/lub świeżymi owocami.