Brie i kiełbasa Brunch Piec

Brie i kiełbasa Brunch piec może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka sera brie, sól, jednodniowy chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Makeover Brie i kiełbasa Brunch Piec, Kiełbasa & Farsz Brunch Piec, oraz Brie-and-Veggie Brunch warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Umieść kostki chleba w natłuszczonej 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Warstwę z mieszanką kiełbas, czerwoną papryką, serem Brie i parmezanem oraz bazylią. W dużej misce ubić jajka, śmietanę, musztardę, pieprz i sól; wlać na wierzch. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Rozgrzej piekarnik do 350°.
Piec, odkryte, 45-50 minut lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Posypać serem mozzarella.
Piec 4-6 minut lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.