Breloczek Z Sernikiem Limonkowym
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz butelkowany sok z limonki, serek śmietankowy, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w mikserze elektrycznym, beat zmiękczony Serek i cukier granulowany z dużą prędkością, aż puszysty, o 3 protokół.
Dodać jajka i ubić do wymieszania, około 1 minuty.
Dodaj odparowane mleko i sok z limonki, a następnie wymieszaj z małą prędkością, aż do wymieszania.
Wlać ciasto do skorupy i piec, aż ustaw w centrum, 35 do 40 protokół.
Ostudzić na stojaku przez 20 minut, a następnie schłodzić, aż ostygnie, około 1 godziny.
Bezpośrednio przed podaniem: śmietanę, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy ubij w mikserze, aż będzie wystarczająco sztywny, aby się rozprowadzić.
Śmietanę podawać na wierzchu ciasta.