Break - ' Em-Up Chocolate Chip-Peanut Butter Cookies
Ten przepis służy 24 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, orzeszki ziemne, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Rumiane Masło Masło Orzechowe Płatki Owsiane Ciasteczka Czekoladowe, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350F dla ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie). W średniej misce, wymieszać czekoladę chip Cookie mix, masło i 1 z jaj, aż miękkie formy ciasta.
Umieścić ciasto na arkuszu z ciasteczkami.
Umieść 10-calowy arkusz woskowanego papieru na cieście; wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto do prostokąta 10x9 cali o grubości około 3/8 cala.
Piec 15 do 19 minut lub aż głęboki złoty kolor. Chłodne 15 minut. Rozbij ciastko na ćwiartki; umieść na dużym talerzu. Zamrażać odkryte 15 minut lub przechowywać w lodówce 30 minut. Rozbić ciasteczka czekoladowe na małe kawałki; odstawić.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w dużej misce, wymieszać (lub mash razem ręcznie) masło orzechowe mix cookie, woda, olej i pozostałe 2 jaja, aż miękkie formy ciasta. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi i połamanymi kawałkami czekolady. Upuść ciasto przez 1/4 cupfuls około 2 cale od siebie na arkuszu ciastek nie rozdrobnione.
Piec 15 do 19 minut lub do jasnego złotego koloru. Cool 5 minut; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.