Brazilian - Syle Indyk z szynką
Brazylijsko - Syle Indyk z szynką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 83g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka octu, szynka, indyk, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brazylijska Zapiekanka Z Indyka, Brazylijski Boże Narodzenie Turcja, oraz Pizza-Syle Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć podroby z indyka i wyrzucić.
Umieść torbę do pieczenia piekarnika o rozmiarze indyka w drugiej torbie do pieczenia; dodaj indyka.
Umieścić na patelni do pieczenia.
Połączyć sól, pieprz i czosnek; natrzeć indyka.
W dużej misce, połączyć ocet, olej, pomidory, papryka i pietruszka.
Wlać na indyka i do jamy. Wycisnąć jak najwięcej powietrza z worka; uszczelnić i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 12-24 godzin, obracając kilka razy.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Szaszłyki indyka otwory; wiązać pałeczki razem. Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla.
Umieść indyka na patelni i grillu, przykrytym, na pośrednim średnim ogniu przez 2 do 2-1/2 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa odczyta 180°, po około 1 godzinie indyka folią.
Odstawić na 20 minut przed krojeniem. W międzyczasie rozgrzej szynkę.
Ułóż plastry indyka i szynki na półmisku.