Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Branzino z ziołem Salsan. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 470 kalorii, 42g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz płatki pieprzu, pietruszka, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Branzino zapiekane z pomidorami i kaparami, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Anchois, kapary, płatki czosnku i czerwonej papryki zmielić na desce do krojenia, następnie posypać 1 łyżeczką soli i zacierać do pasty za pomocą płaskiej strony noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sardele
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
Mięso Mielone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Nóż Szefa Kuchni
2
Przełożyć do robota kuchennego wraz z pietruszką, miętą i majerankiem. Z włączonym silnikiem, skropić oliwą z oliwek i proces do gładkiej; przenieść do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majeranek
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Filety rybne umieścić w płytkim naczyniu i posmarować mieszanką nasion kopru włoskiego. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Bułka Tarta, Kilka Garści
7
W międzyczasie dodaj sok z cytryny, paprykę i ogórki do pozostałej mieszanki ziół. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Uncji Gin
8
Podgrzać 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu na średnim ogniu.
9
Nadmiar marynaty zetrzeć z ryb. Praca w partiach, dodać rybę do patelni, skórki do góry, i gotować, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Flip filety, naciskając szpatułką do zgrzewania skóry, i gotować 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.