Branzino Zapiekane Z Salsą Ziołową

Branzino Zapiekane Z Salsą Ziołową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Branzino z ziołem Salsan. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 470 kalorii, 42g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz płatki pieprzu, pietruszka, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Branzino zapiekane z pomidorami i kaparami, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Anchois, kapary, płatki czosnku i czerwonej papryki zmielić na desce do krojenia, następnie posypać 1 łyżeczką soli i zacierać do pasty za pomocą płaskiej strony noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Przełożyć do robota kuchennego wraz z pietruszką, miętą i majerankiem. Z włączonym silnikiem, skropić oliwą z oliwek i proces do gładkiej; przenieść do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Toast nasiona kopru włoskiego na patelni na średnim ogniu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś do deski do krojenia i zmiażdż dolną częścią małej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Połączyć z 1/4 szklanki mieszanki ziół i herbes de Provence w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Filety rybne umieścić w płytkim naczyniu i posmarować mieszanką nasion kopru włoskiego. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
7
W międzyczasie dodaj sok z cytryny, paprykę i ogórki do pozostałej mieszanki ziół. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
8
Podgrzać 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu na średnim ogniu.
9
Nadmiar marynaty zetrzeć z ryb. Praca w partiach, dodać rybę do patelni, skórki do góry, i gotować, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Flip filety, naciskając szpatułką do zgrzewania skóry, i gotować 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Podawać z ziołową salsą i cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
11
Zdjęcia Kana Okada

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn