Branzino i pieczone warzywa dla niemowląt z olejem estragon-szczypiorek

Branzino i pieczone warzywa z estragonem-szczypiorkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone warzywa dla niemowląt, oliwę z oliwek, bas w paski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczone warzywa z dipem estragonowym, Słonecznikowy Estragon Prażone Warzywa, oraz Grillowane Branzino Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree zioła I4 łyżki oleju w blenderze, aż będzie gładka.
Przenieść do małej miski; ubić w pozostałej5 łyżki oleju. Doprawić olej ziołowy do smaku z grubą solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 204°. filety Pat suche.
Posypać obustronniesołem i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużych nonstickskillet na średnim ogniu.
Dodaj 3 filety, skórkę w dół. Sauté aż brązowy, o 3minutes.
Przenieś filety, skórkę w dół, prześcieradło. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Skropić 1/2 łyżki oleju ziołowego.
Pieczone filety, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 10 protokół.
Przelać filety na talerz.Surround z warzywami.
Skropić trochę oleju z warzyw.
Podawać, mijającybarwiając olej ziołowy.
Z rybami spróbuj białego wina adry, takiego jak koszerna Dzielnica Hagafen2008 Oak Knoll w Napa Valley
Chardonnay (Kalifornia, 24 Dolary).
W porcji: 233,7 kcal kalorii, 48,2% kalorii z tłuszczu, 12,5 g tłuszczu,2,1 g tłuszczów nasyconych,
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.