Brandy Slush
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brandy Slush. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 246 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, wody, koncentratu lemoniady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brandy Slush, Brandy Slush, oraz Morelowa Brandy Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 szklanki wrzącej wody nad torebki herbaty; przykryć i niech strome 5 minut.
Wyjąć i wyrzucić torebki herbaty, delikatnie ściskając.
Wymieszać razem Pozostałe 7 szklanek wrzącej wody i 2 szklanki cukru w holenderskim piekarniku, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać mieszaninę herbaty, koncentrat soku pomarańczowego i kolejne 3 składniki.
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut). Podzielić mieszaninę pomiędzy 2 (1-gal.) zip-top plastikowe torby zamrażarki; zamrażać 4 godziny.
Wyjąć torebki z zamrażarki na 30 minut przed podaniem. Wycisnąć 1 torebkę rękami, aby rozbić mieszaninę na kawałki; wlać do dzbana i wymieszać w 2 butelkach wody sodowej, aż będzie sypki. W razie potrzeby powtórzyć z pozostałym workiem.
Dekorować, w razie potrzeby.