Brandy Slush

Brandy Slush
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brandy Slush. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 246 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, wody, koncentratu lemoniady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brandy Slush, Brandy Slush, oraz Morelowa Brandy Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 szklanki wrzącej wody nad torebki herbaty; przykryć i niech strome 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Wyjąć i wyrzucić torebki herbaty, delikatnie ściskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
3
Wymieszać razem Pozostałe 7 szklanek wrzącej wody i 2 szklanki cukru w holenderskim piekarniku, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać mieszaninę herbaty, koncentrat soku pomarańczowego i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut). Podzielić mieszaninę pomiędzy 2 (1-gal.) zip-top plastikowe torby zamrażarki; zamrażać 4 godziny.
5
Wyjąć torebki z zamrażarki na 30 minut przed podaniem. Wycisnąć 1 torebkę rękami, aby rozbić mieszaninę na kawałki; wlać do dzbana i wymieszać w 2 butelkach wody sodowej, aż będzie sypki. W razie potrzeby powtórzyć z pozostałym workiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn