Branded Figowy Budyń Waniliowy
Brandied Fig pudding waniliowy może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 72 grosze za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz brandy, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Branded Figowy Budyń Waniliowy, Brandowany budyń z kremem waniliowo-bananowym w czekoladowych miseczkach, oraz Branded Vanilla Pear Jam dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier, skrobię kukurydzianą i 1/8 łyżeczki soli ubić w ciężkim średnim rondlu, następnie ubić w mleku i śmietanie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często ubijając, a następnie gotować, ubijając, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii.
Podzielić między 4 (6-do 8-uncji) szklanki i schłodzić, odkryte, aż zimno, co najmniej 1 1/2 godziny.
Wymieszaj ze sobą konfitury, brandy i sok z cytryny, a następnie łyżkę na wierzchu puddingów.