Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Braciolan i kiełbasa Sunday Gravy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1182 kalorie, 81g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, prosciutto di parma, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sunday Roast Beef and Gravy, Sunday Pot Roast with Mushroom Gravy, oraz Slow-Cooker Sunday Gravy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mięso posypać z obu stron solą i pieprzem. W misce, połączyć połowę sera, bułka tarta, 1/2 szklanki pietruszki, orzeszki piniowe, Skórka z cytryny, salami, mielony czosnek i drobno posiekany pieprz chile. Top steki, pozostawiając 1-cal granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Pieprzowo-cytrynowy
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekany świeży Jarmuż
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Zwiń i zawiąż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Podgrzać około 2 łyżki EVOO w garnku na średnim ogniu. Gdy olej dymi, dodać wiązki mięsa i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Usunąć wiązki mięsa, następnie dodać kiełbaski i gotować do brązowego, a następnie usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać około 1 łyżki EVOO i zmniejszyć ogień do średniej, następnie wymieszać nasiona kopru włoskiego i gotować przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
7
Dodaj wino i opłucz patelnię, a następnie dodaj pomidory, liść laurowy, marchew, seler i połówkę cebuli. Pomidory rozbijamy, dodajemy passatę, następnie mieszamy z bazylią i doprawiamy solą i pieprzem. Wrzuć mięso i kiełbaski do sosu i doprowadzić do bańki, zmniejszyć ogień i dusić częściowo przykryte przez kilka godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Passata
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Na patelni, ciepła o 2 łyżki EVOO, 2 obroty patelni, następnie dodać pokrojoną cebulę, cubanelles, czerwona papryka i pokrojone papryka chile, i gotować do zmiękczenia, często mieszając, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Dodać bulion, pozostałą 1/4 szklanki pietruszki, pastę pomidorową i doprawić solą i pieprzem. Dusić 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
10
Aby przygotować posiłek, schłodzić sos i mięso i schłodzić do lodówki. Podgrzać średnio-niski płomień na płycie kuchennej, aż do ogrzania. Przechowywać cebulę i paprykę oddzielnie i podgrzać na średnim ogniu na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Aby służyć, przynieś duży garnek wody do wrzenia, zasol wodę i ugotuj spaghetti do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Mięso i kiełbaski ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Usuń cebulę, marchew, seler i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
14
Dodaj około 1 szklanki wody do gotowania skrobi do sosu, a następnie umieścić połowę sosu w sosie Łódź. Masło rozpuścić w pozostałym sosie i wymieszać z makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS Łódź
15
Makaron podawać razem z bułką z mięsem i kiełbasą. Top makaron i mięso z więcej sosem i serem, i służyć papryki i cebuli na wierzchu kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym