Braciola i kiełbasa niedzielny SOS

Braciola i kiełbasa niedzielny SOS
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Braciolan i kiełbasa Sunday Gravy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1182 kalorie, 81g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, prosciutto di parma, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sunday Roast Beef and Gravy, Sunday Pot Roast with Mushroom Gravy, oraz Slow-Cooker Sunday Gravy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mięso posypać z obu stron solą i pieprzem. W misce, połączyć połowę sera, bułka tarta, 1/2 szklanki pietruszki, orzeszki piniowe, Skórka z cytryny, salami, mielony czosnek i drobno posiekany pieprz chile. Top steki, pozostawiając 1-cal granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zwiń i zawiąż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Podgrzać około 2 łyżki EVOO w garnku na średnim ogniu. Gdy olej dymi, dodać wiązki mięsa i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Usunąć wiązki mięsa, następnie dodać kiełbaski i gotować do brązowego, a następnie usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać około 1 łyżki EVOO i zmniejszyć ogień do średniej, następnie wymieszać nasiona kopru włoskiego i gotować przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
7
Dodaj wino i opłucz patelnię, a następnie dodaj pomidory, liść laurowy, marchew, seler i połówkę cebuli. Pomidory rozbijamy, dodajemy passatę, następnie mieszamy z bazylią i doprawiamy solą i pieprzem. Wrzuć mięso i kiełbaski do sosu i doprowadzić do bańki, zmniejszyć ogień i dusić częściowo przykryte przez kilka godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PassataPassata
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Na patelni, ciepła o 2 łyżki EVOO, 2 obroty patelni, następnie dodać pokrojoną cebulę, cubanelles, czerwona papryka i pokrojone papryka chile, i gotować do zmiękczenia, często mieszając, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać bulion, pozostałą 1/4 szklanki pietruszki, pastę pomidorową i doprawić solą i pieprzem. Dusić 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Aby przygotować posiłek, schłodzić sos i mięso i schłodzić do lodówki. Podgrzać średnio-niski płomień na płycie kuchennej, aż do ogrzania. Przechowywać cebulę i paprykę oddzielnie i podgrzać na średnim ogniu na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Aby służyć, przynieś duży garnek wody do wrzenia, zasol wodę i ugotuj spaghetti do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Mięso i kiełbaski ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Usuń cebulę, marchew, seler i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
14
Dodaj około 1 szklanki wody do gotowania skrobi do sosu, a następnie umieścić połowę sosu w sosie Łódź. Masło rozpuścić w pozostałym sosie i wymieszać z makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
15
Makaron podawać razem z bułką z mięsem i kiełbasą. Top makaron i mięso z więcej sosem i serem, i służyć papryki i cebuli na wierzchu kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

1garśćA świeżych liści bazylii, rozdartychA świeżych liści bazylii, rozdartych1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub wołowinakurczak lub wołowina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tostydomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tosty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych1małemarchewka obrana i połówkowamarchewka obrana i połówkowa1małe żebroseler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaEVOOEVOO1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kopru włoskiego, 1/3 palmynasiona kopru włoskiego, 1/3 palmy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże, płaskie liście pietruszki, posiekaneświeże, płaskie liście pietruszki, posiekane2smallschile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojonechile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojone6linkigorąca włoska kiełbasagorąca włoska kiełbasa2Batoniki toffi Heathsrebrne nonpareilesrebrne nonpareile1małecebula, połówka i obranacebula, połówka i obrana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stoletarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stole2papryka cubanelle, cienko pokrojonapapryka cubanelle, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tostyorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tosty1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.salami lub prosciutto di Parma, drobno posiekanesalami lub prosciutto di Parma, drobno posiekane1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, cienko pokrojonaczerwona papryka, cienko pokrojona6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Świeże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracjiŚwieże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracji12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepassata czyli przecier pomidorowypassata czyli przecier pomidorowy2duże puszkiWłoskie pomidory San MarzanoWłoskie pomidory San Marzano6bardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncjibardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncji1łyżka czerwony ocet winnycebula czerwona lub żółta, cienko pokrojonacebula czerwona lub żółta, cienko pokrojona6goździkiczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszoneczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn