Braciola i kiełbasa niedzielny SOS

Braciola i kiełbasa niedzielny SOS
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Braciolan i kiełbasa Sunday Gravy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1182 kalorie, 81g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, prosciutto di parma, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sunday Roast Beef and Gravy, Sunday Pot Roast with Mushroom Gravy, oraz Slow-Cooker Sunday Gravy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mięso posypać z obu stron solą i pieprzem. W misce, połączyć połowę sera, bułka tarta, 1/2 szklanki pietruszki, orzeszki piniowe, Skórka z cytryny, salami, mielony czosnek i drobno posiekany pieprz chile. Top steki, pozostawiając 1-cal granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zwiń i zawiąż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Podgrzać około 2 łyżki EVOO w garnku na średnim ogniu. Gdy olej dymi, dodać wiązki mięsa i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usunąć wiązki mięsa, następnie dodać kiełbaski i gotować do brązowego, a następnie usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodać około 1 łyżki EVOO i zmniejszyć ogień do średniej, następnie wymieszać nasiona kopru włoskiego i gotować przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
JukonJukon
7
Dodaj wino i opłucz patelnię, a następnie dodaj pomidory, liść laurowy, marchew, seler i połówkę cebuli. Pomidory rozbijamy, dodajemy passatę, następnie mieszamy z bazylią i doprawiamy solą i pieprzem. Wrzuć mięso i kiełbaski do sosu i doprowadzić do bańki, zmniejszyć ogień i dusić częściowo przykryte przez kilka godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PassataPassata
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Na patelni, ciepła o 2 łyżki EVOO, 2 obroty patelni, następnie dodać pokrojoną cebulę, cubanelles, czerwona papryka i pokrojone papryka chile, i gotować do zmiękczenia, często mieszając, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać bulion, pozostałą 1/4 szklanki pietruszki, pastę pomidorową i doprawić solą i pieprzem. Dusić 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Aby przygotować posiłek, schłodzić sos i mięso i schłodzić do lodówki. Podgrzać średnio-niski płomień na płycie kuchennej, aż do ogrzania. Przechowywać cebulę i paprykę oddzielnie i podgrzać na średnim ogniu na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Aby służyć, przynieś duży garnek wody do wrzenia, zasol wodę i ugotuj spaghetti do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Mięso i kiełbaski ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Usuń cebulę, marchew, seler i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
14
Dodaj około 1 szklanki wody do gotowania skrobi do sosu, a następnie umieścić połowę sosu w sosie Łódź. Masło rozpuścić w pozostałym sosie i wymieszać z makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
15
Makaron podawać razem z bułką z mięsem i kiełbasą. Top makaron i mięso z więcej sosem i serem, i służyć papryki i cebuli na wierzchu kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Składniki

1garśćA świeżych liści bazylii, rozdartychA świeżych liści bazylii, rozdartych1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub wołowinakurczak lub wołowina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tostydomowej roboty czerstwej białej bułki tartej lub panko, tosty2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1małemarchewka obrana i połówkowamarchewka obrana i połówkowa1małe żebroseler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino5Spód: okruszki z herbatników grahamEVOOEVOO1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kopru włoskiego, 1/3 palmynasiona kopru włoskiego, 1/3 palmy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże, płaskie liście pietruszki, posiekaneświeże, płaskie liście pietruszki, posiekane2smallschile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojonechile papryki, takie jak włoska wiśnia lub Fresno, 1 nasiona i drobno posiekane (może zastąpić 1 łyżeczka suszone czerwone pokruszone płatki pieprzu), i 1 cienko pokrojone6linkigorąca włoska kiełbasagorąca włoska kiełbasa2warzywo (np. szpinak)srebrne nonpareilesrebrne nonpareile1małecebula, połówka i obranacebula, połówka i obrana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stoletarty ser pecorino, plus więcej do podania przy stole2papryka cubanelle, cienko pokrojonapapryka cubanelle, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tostyorzeszki piniowe lub pokrojone migdały, tosty113papryka habanerosalami lub prosciutto di Parma, drobno posiekanesalami lub prosciutto di Parma, drobno posiekane1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, cienko pokrojonaczerwona papryka, cienko pokrojona6trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz680papryka habaneroŚwieże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracjiŚwieże liście mięty, pokrojone w cienkie plasterki, do dekoracji1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepassata czyli przecier pomidorowypassata czyli przecier pomidorowy2duże puszkiWłoskie pomidory San MarzanoWłoskie pomidory San Marzano6bardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncjibardzo cienkie top okrągłe steki, około 8 uncji1łyżka czerwony ocet winnycebula czerwona lub żółta, cienko pokrojonacebula czerwona lub żółta, cienko pokrojona6goździkiczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszoneczosnek, 3 mielone lub starte, 3 pokruszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn