Boxty z pieczonym schabem jagnięcym i musztardą pełnoziarnistą Aioli

Boxty z pieczonym schabem jagnięcym i musztardą pełnoziarnistą Aioli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 35 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól koszerną, sól koszerną, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boxty z pieczonym schabem jagnięcym i musztardą pełnoziarnistą Aioli, Polędwiczki z jagnięciny, oraz Zapiekane przegrzebki z boczkiem i masą musztardową pełnoziarnistą.
Instrukcje
W przypadku naleśników pudełkowych: Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. zetrzyj 5 ziemniaków na największych otworach tarki pudełkowej. Wrzucić z octem i wycisnąć nadmiar wody między ręcznikami papierowymi.
Pozostałe 3 ziemniaki pokroić na 6 sztuk Każdy.
Umieść je w rondlu z czosnkiem i przykryj wodą o około 1 cal, posypując obficie solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki są przetargu widłowego, 10 do 12 protokół.
Drenaż. Gdy jeszcze gorące, przekazać ziemniaki przez młyn żywności lub zacieru z masher ziemniaków.
Połącz starte ziemniaki z puree ziemniaczanym. Jajka ubić i dodać do ziemniaków.
Dużą patelnię saute lub żeliwną zalać oliwą z oliwek na średnim ogniu. Dodać 1 1/2-calowy patty i gotować, aż brązowy i chrupiące, 3 do 4 minut na stronie. Zjedz pierwszy naleśnik, aby upewnić się, że mieszanka ziemniaków jest idealnie doprawiona. W razie potrzeby doprawić ponownie.
Pracując partiami, zrobić i gotować wszystkie naleśniki, blotting na ręcznikach papierowych i przyprawy z solą. Trzymaj naleśniki na tacy blachy w piekarniku, aby utrzymać ciepło do podania.
Jagnięcinę posypać solą i posmarować musztardą pełnoziarnistą. Zalać dużą patelnię saute olejem na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj jagnięcinę i podsmaż ze wszystkich stron, uważając, aby nie spalić brązowych kawałków na dnie patelni. Gotować, aż termometr odczyta 135 stopni F Po włożeniu do najgrubszej części schabu.
Przenieś do małej tacy i namiotu z folią aluminiową. Pozostawić do odpoczynku co najmniej 10 minut.
Połączyć musztardę, majonez, szczypiorek i pietruszkę w średniej szklanej misce do mieszania.
Cienko pokroić jagnięcinę.
Umieścić dollop aioli na górze boxty, a top z plasterkiem jagnięciny i innym dollop aioli.