Bourbon Snaps
Bourbon Snaps może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, mąkę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Brandy Snaps, Ginger Snaps, oraz Ginger snaps.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, cukier, melasa, i bourbon, aż gładkie i dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, zmielony imbir i sól. Wymieszać z masłem aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj migdały.
Upuść ciasto w porcjach 1-łyżka stołowa, 3 cale od siebie, na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w piekarniku 300, aż nieco ciemniejszy brązowy, 22 do 28 protokół; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.