Bourbon Polędwica Wołowa

Bourbon Polędwica Wołowa
Bourbon polędwica wołowa może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $7.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 898 kalorii, 43g białka, oraz 64G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Melasa-Bourbon Polędwica Wołowa, Bourbon polędwica wołowa z mikro zielenią, oraz Bourbon Dijon Polędwica.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj marynatę, łącząc bourbon, brązowy cukier, sos sojowy, kolendra, sok z cytryny, sos Worcestershire, woda i tymianek w misce. Upewnij się, że polędwica została oczyszczona i tkanki zostały usunięte. Złóż tylny koniec wołowiny pod siebie, aby była jednolitej grubości i zabezpieczona sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
MarynataMarynata
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić mięso w naczyniu i zalać marynatą na mięso, przykryć, i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin, lub do nocy, obracając mięso na kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
4
Gdy grill jest gotowy, umieścić mięso na naoliwionej powierzchni i rezerwy płynu z marynaty. Gotować na dużym ogniu z zamkniętą pokrywką, często obracając mięso, a czasami fastrygując marynatą. Gotować przez około 25 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z kremem chrzanowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn