Bourbon-Pecan Macaroon Bombe
Bourbon-Pecan Macaroon Bombe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bourbona, bitej polewy, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Ciasto czekoladowe bez mąki z makaronową skórką z orzechów pekan z malinowym Coulis, oraz Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić okruchy ciasteczek w dużej misce.
Mżawka bourbon na okruchy. Wrzucić dobrze, i niech okruchy moczyć 30 minut.
Płaszcz 9-cup formy lub dużej miski mieszania z natryskiem do gotowania i linii z folii. Namoczone w bourbonie okruchy ciastek wcisnąć do przygotowanej formy, tworząc skorupę; odstawić.
W misce wymieszać serek śmietankowy i mleko skondensowane słodzone; ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Złóż ubitą polewą i orzechami pekan. Mieszanka łyżka do skorupy cookie. Przykryć i zamrozić do twardości.
Odwróć zamrożone bombe na schłodzony półmisek.
Umieść wilgotny, ciepły ręcznik wokół formy.
Usuń pleśń i odklej plastikową folię. Bombe pokroić w plastry i podawać z szybkim sosem karmelowym.