Bourbon-Glazurowany Łosoś

Bourbon-Glazurowany Łosoś
Bourbon-glazurowany łosoś wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, zielonej cebuli, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Bourbon-Glazurowany Łosoś, Chrupiący Bourbon Glazurowany Łosoś, oraz Jagodowy bourbon glazurowany łosoś są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj filety z łososia. Zamknąć worek i marynować w lodówce 30 minut, obracając worek raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjąć filety z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 11 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Każdy filet posypać 1/2 łyżeczki sezamu i 1 łyżką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
CebulaCebula

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn