Bourbon-Glazurowany Kurczak Z Grilla
Bourbon-glazurowany Grillowany kurczak to bezmleczne danie główne. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, kurczaka, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Kotlety Schabowe Polane Bourbonem, Grillowane Bourbon-Glazurowane Kaboby Wołowe, oraz Bourbon-Glazurowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego. Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem roślinnym.
Umieść kurczaka, skórkę do dołu, na grillu. Przykryć; gotować 15 minut. Obróć kurzą skórkę do góry. Przykryć; gotować 20 do 30 minut dłużej, obracając od czasu do czasu, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubsze kawałki zostaną pocięte na kość (co najmniej 74°).
W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Posmaruj kurczaka odrobiną glazury. Przykryć; gotować 3 do 5 minut, od strony skóry w dół, aż do głębokiego złotego koloru.
Wyjąć kurczaka z grilla na talerz.
Pędzel z pozostałą glazurą.