Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Bourbon-brązowy cukier łosoś z sosem cebulowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, wodę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Sos Barbecue z bourbonem i brązowym cukrem, Łosoś z brązowego cukru w sosie rozmarynowo-musztardowym, oraz Brown Sugar - Bourbon Bundt.
Instrukcje
1
Umieścić łososia w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Cebulę połączyć z 8 kolejnymi składnikami (cebula przez tymianek); zalać łososiem. Przykryć i marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Podczas pieczenia łososia, miejsce zarezerwowane marynaty w małym rondlu. Odrzuć estragon i tymianek. Doprowadzić marynatę do wrzenia na średnim ogniu; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.