Bouillabaisse jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, oliwę z oliwek, trybulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse.
Instrukcje
1
W dużym, grubym dnie garnek na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj koper włoski, cebulę i pory i przykryj szczelną pokrywką. Gotować warzywa, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zacznie zmiękać, o 5 protokół.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj pomidora i czosnek, ponownie przykryć garnek i kontynuować gotowanie, aż pomidory zaczną się rozkładać, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj pastę pomidorową, cayenne, szafran, ziemniaki, wywar rybny, i Garni bukiet. Doprawić solą i pieprzem i doprowadzić płyn do wrzenia. Przykryć garnek, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są gotowane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bouquet Garni
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Stado Ryb
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Szafran
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj owoce morza w kolejności jędrności i czasu gotowania, z gęstszych filetów ryb będzie do garnka pierwszy, a następnie skorupiaków, a następnie krewetek. Gotować zupę, mieszając bardzo minimalnie, aby zachować całe kawałki owoców morza, aż Skorupiaki otworzyły się i filety rybne gotowane przez, 5 do 10 minut łącznie, w zależności od owoców morza są używane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Aby służyć, usunąć i wyrzucić Garni bukiet. Ostrożnie wyjąć ryby i skorupiaki, układając je na dużym talerzu lub w ciepłych miseczkach. Kadzi bulion i ziemniaki na rybę i udekorować ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Skorupiaki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
Chochla
7
Podawać na ciepło.
1
Bukiet garni to klasyczny dodatek do zup, gulaszy i bulionów, które nie będą napięte przed podaniem. Aromaty, takie jak seler, ziarna pieprzu, gałązki tymianku, łodygi pietruszki i pory, są zawijane w gazę, wiązane, a następnie dodawane do gotującego się garnka ze składnikami. Całe opakowanie jest następnie wyrzucane przed podaniem potrawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm