Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym
Need a danie główne bezglutenowe? Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 1175 kalorii, 48g białka, oraz 92g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ziemniaki, kiełbaski cielęce i wieprzowe, takie jak boudin blanc, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami, Pory w sosie musztardowym, oraz Kotlety Wieprzowe Z Porami W Sosie Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, doprowadzić rosół do wrzenia.
Dodać pory i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć częściowo i dusić na małym ogniu, ostrożnie obracając pory raz, do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory na talerz.
Wlać wywar do dużej szklanej miarki.
W dużym rondlu przykryj ziemniaki wodą.
Dodać dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 12 protokół.
Wylej wodę. Ustaw rondel na gorącym palniku i potrząsaj ziemniakami przez 1 minutę, aby je wysuszyć. Przełóż ziemniaki przez ricer do średniego rondla. Delikatnie wymieszać z masłem, a następnie wymieszać z mlekiem. Ziemniaki przyprawiamy solą i pieprzem i przykrywamy.
Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodać kiełbaski i gotować na dużym ogniu, aż lekko rumiane, o 1 minutę na stronie.
Wlać zarezerwowany rosół z pora, przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu przez 5 minut.
Kiełbaski przełożyć na rozgrzany talerz i przykryć folią.
Gotować bulion na patelni na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 3 protokół.
Dodać śmietanę i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, o 10 protokół. Wymieszać oba musztardy i doprawić solą i pieprzem.
Dodać pory do sosu i dusić na małym ogniu, aż do ogrzania.
Podgrzać ziemniaki, jeszcze przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając raz. Łyżka ziemniaków na talerze i ustawić kiełbaski i pory obok nich. Sos musztardowy polać porami i ziemniakami, posypać natką pietruszki i podawać.