Boston Cream Pie Cupcakes

Boston Cream Pie Cupcakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Boston Cream Pie Cupcakes spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 74 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, pastę z fasoli waniliowej, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boston Cream Cupcakes, Boston Cream Cupcakes, oraz Boston Cream Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie 12-cup muffin patelnie z wkładkami cupcake i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok. Odstawić cukier na bok. Następnie, w małej misce, wymieszać mąkę bezglutenową, gałkę muszkatołową i sól wraz z widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka BezglutenowaMąka Bezglutenowa
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W misce miksera stojącego na średniej prędkości ubijaj masło za pomocą wiosła, aż masło będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Następnie uruchom mikser na małej prędkości i dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać suche składniki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem i olejem, dodano w dwóch dodatkach, w pełni włączając każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie. Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczek dwie trzecie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
MasłoMasło
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
10
Składając to wszystko razem: za pomocą corer jabłko lub nóż, rdzeń Centra z chłodzonych babeczek i usunąć. Napełnij babeczki kremem z ciasta waniliowego. Na wierzch każdej schłodzonej babeczki wymieszaj krem z włoskiej bezy z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Krem Do CiastKrem Do Ciast
WaniliaWanilia
BabeczkiBabeczki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
NóżNóż
11
Przynieś płytkie naczynie lub pojemnik na gotowy krem do ciast w pobliżu płyty kuchennej, a także folię w pobliżu. Odmierz masło i pastę z fasoli waniliowej do małego pojemnika i przynieś w pobliżu płyty kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Krem Do CiastKrem Do Ciast
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiecPiec
12
Wlać mleko i 1/4 szklanki cukru do ciężkiego rondla i oparzyć na średnim ogniu, aż mleko zacznie parować. Nie gotuj mleka!
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
W międzyczasie ubijamy razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki cukru, aby połączyć i zapobiec grudkom w skrobi kukurydzianej, a następnie dodajemy całe jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Miksturę żółtka ubić, aż będzie gładka i całkowicie połączona, a następnie przenieść do obszaru pieca i ustawić miskę z żółtkami na wilgotnym ręczniku do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PiecPiec
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
15
Gdy mleko gotuje się na parze, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
16
Stale ubijając mieszaninę żółtka jaja, powoli wlewaj mleko w stałym strumieniu do mieszaniny żółtka jaja. Gdy całe mleko zostanie połączone z mieszaniną żółtka jaja, wlej je z powrotem do rondla i wróć do średnio wysokiego ciepła, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie i doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
17
Niech mieszanina żółtka gotować przez 1 minutę(i kontynuować ubijanie stale tak grudki nie tworzą!), a następnie usunąć z ciepła. Wymieszaj masło i pastę z fasoli waniliowej, a następnie wlej całą zawartość garnka do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
18
Natychmiast przykryć powierzchnię kremu z ciasta folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny. Po ostygnięciu wyjąć z lodówki i ubijać, aż będzie całkowicie gładka i pozbawiona grudek. Napełnij worek z ciasta śmietaną i odstaw na bok, aż będziesz go potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
19
Zmierz cukier i 1/4 szklanki wody do ciężkiego rondla i podgrzać na dużym ogniu, aż mieszanina cukru osiągnie 250 stopni F, 15 do 20 minut (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
20
Podczas gotowania cukru, ubij białka na średniej prędkości w misce do mieszania mieszaniny stojaka do miękkiego etapu szczytu (białka będą wyglądać Spieniony i biały). Uważaj, aby nie ubijać białek (jeśli białka zaczynają wyglądać na zbite, to zostały ubite. Jeśli tak się stanie, wyrzuć je i zacznij od nowa! Jeśli białka biją szybciej niż cukier gotuje, zmniejsz prędkość miksera. Zawsze możesz zwiększyć prędkość, jeśli zajdzie taka potrzeba!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
21
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuować ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
22
Podczas gdy białka ubijają na średniej prędkości, delikatnie wlej syrop cukrowy do miseczki. Obróć prędkość do wysokiej i ubijaj, aż miska do mieszania nie będzie już ciepła w dotyku, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
23
W międzyczasie rozpuść gorzką czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w odstępach 30 sekund, mieszając między poszczególnymi przerwami, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
24
Obróć prędkość miksera z powrotem na średnią i dodaj masło w małych kawałkach, aż zostanie całkowicie włączone. Zatrzymać mikser, zeskrobać po bokach miski i dodać pastę z fasoli waniliowej i sól morską. Włącz mikser z powrotem na średniej-niskiej prędkości, aż pasta waniliowa całkowicie wymieszać przez krem maślany. Niewielką ilość (ok. 1/2 szklanki) maślanego kremu przełożyć do roztopionej gorzkiej czekolady i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Sól MorskaSól Morska
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
25
Dodać mieszaninę czekolady z powrotem do maślanego i Bat dokładnie, zatrzymanie miksera zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że wszystkie czekolada jest połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
26
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas chwytania worka rurowego tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurowego na dłoni i łyżkę kremu z masłem do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikije masło, w temperaturze pokojowejkije masło, w temperaturze pokojowej28Orzechy dowolne (posiekane)łyżki masła w temperaturze pokojowejłyżki masła w temperaturze pokojowej340Orzechy dowolne (posiekane)masło w patyczkachmasło w patyczkach796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana0(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski170Orzechy dowolne (posiekane)dobrej jakości gorzka czekolada, posiekanadobrej jakości gorzka czekolada, posiekana113Orzechy dowolne (posiekane)białka (z około 4 dużych jaj)białka (z około 4 dużych jaj)43Orzechy dowolne (posiekane)żółtka jajżółtka jaj4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)6316 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimieszanka mąki bezglutenowejmieszanka mąki bezglutenowej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)0(może być lub przeglądać)(szczypta) drobna sól morska(szczypta) drobna sól morska1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 funt cukinii,pasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej2(zima)pasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej1całe jajkocałe jajko1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn