Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Boston Cream Pie Cupcakes spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 74 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, pastę z fasoli waniliowej, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boston Cream Cupcakes, Boston Cream Cupcakes, oraz Boston Cream Cupcakes.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie 12-cup muffin patelnie z wkładkami cupcake i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok. Odstawić cukier na bok. Następnie, w małej misce, wymieszać mąkę bezglutenową, gałkę muszkatołową i sól wraz z widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Bezglutenowa
Gałka Muszkatołowa
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W misce miksera stojącego na średniej prędkości ubijaj masło za pomocą wiosła, aż masło będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Następnie uruchom mikser na małej prędkości i dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać suche składniki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem i olejem, dodano w dwóch dodatkach, w pełni włączając każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie. Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczek dwie trzecie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Masło
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
9
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
10
Składając to wszystko razem: za pomocą corer jabłko lub nóż, rdzeń Centra z chłodzonych babeczek i usunąć. Napełnij babeczki kremem z ciasta waniliowego. Na wierzch każdej schłodzonej babeczki wymieszaj krem z włoskiej bezy z ciemnej czekolady.
Przynieś płytkie naczynie lub pojemnik na gotowy krem do ciast w pobliżu płyty kuchennej, a także folię w pobliżu. Odmierz masło i pastę z fasoli waniliowej do małego pojemnika i przynieś w pobliżu płyty kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Krem Do Ciast
Masło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Piec
12
Wlać mleko i 1/4 szklanki cukru do ciężkiego rondla i oparzyć na średnim ogniu, aż mleko zacznie parować. Nie gotuj mleka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
13
W międzyczasie ubijamy razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki cukru, aby połączyć i zapobiec grudkom w skrobi kukurydzianej, a następnie dodajemy całe jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Jajko
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
14
Miksturę żółtka ubić, aż będzie gładka i całkowicie połączona, a następnie przenieść do obszaru pieca i ustawić miskę z żółtkami na wilgotnym ręczniku do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Piec
Trzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Gdy mleko gotuje się na parze, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
16
Stale ubijając mieszaninę żółtka jaja, powoli wlewaj mleko w stałym strumieniu do mieszaniny żółtka jaja. Gdy całe mleko zostanie połączone z mieszaniną żółtka jaja, wlej je z powrotem do rondla i wróć do średnio wysokiego ciepła, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie i doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Garnek
17
Niech mieszanina żółtka gotować przez 1 minutę(i kontynuować ubijanie stale tak grudki nie tworzą!), a następnie usunąć z ciepła. Wymieszaj masło i pastę z fasoli waniliowej, a następnie wlej całą zawartość garnka do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
żółtko Jaja
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Garnek
18
Natychmiast przykryć powierzchnię kremu z ciasta folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny. Po ostygnięciu wyjąć z lodówki i ubijać, aż będzie całkowicie gładka i pozbawiona grudek. Napełnij worek z ciasta śmietaną i odstaw na bok, aż będziesz go potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
19
Zmierz cukier i 1/4 szklanki wody do ciężkiego rondla i podgrzać na dużym ogniu, aż mieszanina cukru osiągnie 250 stopni F, 15 do 20 minut (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
20
Podczas gotowania cukru, ubij białka na średniej prędkości w misce do mieszania mieszaniny stojaka do miękkiego etapu szczytu (białka będą wyglądać Spieniony i biały). Uważaj, aby nie ubijać białek (jeśli białka zaczynają wyglądać na zbite, to zostały ubite. Jeśli tak się stanie, wyrzuć je i zacznij od nowa! Jeśli białka biją szybciej niż cukier gotuje, zmniejsz prędkość miksera. Zawsze możesz zwiększyć prędkość, jeśli zajdzie taka potrzeba!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
21
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuować ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
22
Podczas gdy białka ubijają na średniej prędkości, delikatnie wlej syrop cukrowy do miseczki. Obróć prędkość do wysokiej i ubijaj, aż miska do mieszania nie będzie już ciepła w dotyku, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
23
W międzyczasie rozpuść gorzką czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w odstępach 30 sekund, mieszając między poszczególnymi przerwami, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
24
Obróć prędkość miksera z powrotem na średnią i dodaj masło w małych kawałkach, aż zostanie całkowicie włączone. Zatrzymać mikser, zeskrobać po bokach miski i dodać pastę z fasoli waniliowej i sól morską. Włącz mikser z powrotem na średniej-niskiej prędkości, aż pasta waniliowa całkowicie wymieszać przez krem maślany. Niewielką ilość (ok. 1/2 szklanki) maślanego kremu przełożyć do roztopionej gorzkiej czekolady i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Gorzka Czekolada
Sól Morska
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
25
Dodać mieszaninę czekolady z powrotem do maślanego i Bat dokładnie, zatrzymanie miksera zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że wszystkie czekolada jest połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
26
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas chwytania worka rurowego tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurowego na dłoni i łyżkę kremu z masłem do worka rurowego.