Boston Cream Pie
Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 34 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 144 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czekolady piekarskiej, masło, okrągła warstwa ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i 1 szklanka mleka w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Odstawić 5 min. W międzyczasie pokrój ciasto poziomo na 2 warstwy ząbkowanym nożem.
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając mieszankę budyniu między warstwami.
Mikrofalówka czekolada i masło w średniej mikrofalowej misce na wysokości 1 min. lub do roztopienia masła; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Dodać cukier i pozostałe mleko; dobrze wymieszać.
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.