Boston brązowy chleb z suszonymi owocami
Boston Brown chleb z suszonymi owocami jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten chleb ma 126 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, mieszanki owoców i rodzynek, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boston brązowy chleb z suszonymi owocami, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cm ze skracaniem lub Spryskaj dno sprayem do gotowania; zalej mąką.
W średniej misce wymieszaj mąki, mąkę kukurydzianą i sodę oczyszczoną. W innej średniej misce, ubić melasę, jajko i 2 łyżki zmiękczonego masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 3 minut lub do dobrze wymieszane. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką do wymieszania. Wymieszać z suszonymi owocami.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka pęknięcia wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi bochenka, aby poluzować; usuń z patelni do stojaka z drutu.
Posmarować 2 łyżeczkami roztopionego masła.