Boston brązowy chleb z suszonymi owocami

Boston brązowy chleb z suszonymi owocami
Boston Brown chleb z suszonymi owocami jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten chleb ma 126 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, mieszanki owoców i rodzynek, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boston brązowy chleb z suszonymi owocami, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cm ze skracaniem lub Spryskaj dno sprayem do gotowania; zalej mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąki, mąkę kukurydzianą i sodę oczyszczoną. W innej średniej misce, ubić melasę, jajko i 2 łyżki zmiękczonego masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 3 minut lub do dobrze wymieszane. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką do wymieszania. Wymieszać z suszonymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MelasaMelasa
MasłoMasło
OwoceOwoce
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka pęknięcia wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi bochenka, aby poluzować; usuń z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Posmarować 2 łyżeczkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn