Borówka i tymianek Collins
Borówka i tymianek Collins jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 4 minuty. Jeśli masz cukier, dżem jagodowy, gin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Cytrynowy Tymianek Collins, Jagodowa Tymianek Margarita, oraz Ciasto jagodowe z cytryną i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: shaker martini o pojemności 2 1/2 szklanki.
W dzbanku połączyć syrop, gin i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Aby podać, dodaj lód i połowę mieszanki ginu do shakera do martini.
Dodać 2 łyżki dżemu jagodowego. Dobrze wstrząsnąć i wlać do wypełnionych lodem szklanek Collinsa.
Dodaj odrobinę wody sodowej i udekoruj świeżymi gałązkami tymianku. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Delikatnie zmiażdżyć gałązki tymianku i umieścić je w małym rondlu.
Dodać cukier i sok jabłkowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw syrop do ostygnięcia, około 30 minut. Odcedzić przed użyciem.