Bonbons

Bonbons
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Bonbons może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 150. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka kokosa, cukru cukierniczego, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bonbony Figowe, Yam Bonbons, oraz Bonbons Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć margarynę, cukier cukierniczy, mleko skondensowane, kokos, posiekane orzechy włoskie i wanilię. Dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 2 godziny lub aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby zwinąć się w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozwałkuj mieszaninę na 1-calowe kulki i umieść blisko siebie, ale nie dotykając, na arkuszach ciastek. Zamrażać, aż będzie twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Podczas gdy bonbons zamarzają, ułóż arkusz ciastka lub płaską powierzchnię woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w górnej części podwójnego kotła, nad, a nie w, gotującej się wodzie. Mieszać do rozpuszczenia. Używając wykałaczki lub widelca, zanurz każdą bonbon w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Umieść na woskowanym papierze do wyschnięcia. Gdy czekolada stwardnieje, przechowuj bonbons w plastikowej torbie w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn