Bogata Czekoladowa Babeczka

Need a deser wegetariański? Bogata babeczka czekoladowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka cukru, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bogata Babeczka Czekoladowo-Karmelowa, Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię na muffinki papierowymi lub foliowymi wkładkami.
Roztopić masło i czekoladę w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce zmiksować jajka i cukier mikserem. Do masy jajecznej wymieszać schłodzoną roztopioną czekoladę.
Dodać ekstrakt waniliowy i kawę rozpuszczalną. Przesiać mąkę samoistnie rosnącą i mieszać, aż dobrze się połączą. Napełnij kubki muffin 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekkim naciśnięciu, około 15 do 18 minut.