Bogata Czekoladowa Babeczka

Bogata Czekoladowa Babeczka
Need a deser wegetariański? Bogata babeczka czekoladowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka cukru, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bogata Babeczka Czekoladowo-Karmelowa, Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię na muffinki papierowymi lub foliowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Roztopić masło i czekoladę w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć z ognia i ostudzić.
4
W dużej misce zmiksować jajka i cukier mikserem. Do masy jajecznej wymieszać schłodzoną roztopioną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać ekstrakt waniliowy i kawę rozpuszczalną. Przesiać mąkę samoistnie rosnącą i mieszać, aż dobrze się połączą. Napełnij kubki muffin 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekkim naciśnięciu, około 15 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn