Boczkowo-Cheddarowy Klopsik
Boczkowo-Cheddarowy klopsik to דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 35g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól koszerna, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Boczkowo-Cheddarowy Klopsik, Cheddar Cheese Bacon Meatloaf, oraz Grillowany klopsik Cheddar.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową, i podkręcić krawędzie folii złapać tłuszcz jak gotuje klopsiki; odstawić.
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem boczku w dużej misce. Używając czystych rąk, mieszaj wszystko, aż do połączenia (nie ściskaj ani nie przepracuj mieszaniny).
Przenieść mieszaninę do środka przygotowanej blachy do pieczenia. Używając rąk, uformuj go w bochenek o wymiarach 9 na 5 cali. Zasłoń plastry boczku ukośnie na bochenku, układając je obok siebie, przycinając w razie potrzeby i upewniając się, że cała powierzchnia bochenka jest pokryta.
Piec, aż boczek dopiero zaczyna chrupać i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 160 ° F, około 50 minut.Ustaw piekarnik do pieczenia i pieczenia, aż boczek jest całkowicie rumiane i chrupiące, o 3 protokół więcej.
Przenieś blachę do stojaka drucianego i niech klopsiki odpoczynku na 10 minut przed krojeniem.