Boczkowo-Cheddarowy Klopsik

Boczkowo-Cheddarowy Klopsik
Boczkowo-Cheddarowy klopsik to דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 35g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól koszerna, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Boczkowo-Cheddarowy Klopsik, Cheddar Cheese Bacon Meatloaf, oraz Grillowany klopsik Cheddar.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową, i podkręcić krawędzie folii złapać tłuszcz jak gotuje klopsiki; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem boczku w dużej misce. Używając czystych rąk, mieszaj wszystko, aż do połączenia (nie ściskaj ani nie przepracuj mieszaniny).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przenieść mieszaninę do środka przygotowanej blachy do pieczenia. Używając rąk, uformuj go w bochenek o wymiarach 9 na 5 cali. Zasłoń plastry boczku ukośnie na bochenku, układając je obok siebie, przycinając w razie potrzeby i upewniając się, że cała powierzchnia bochenka jest pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec, aż boczek dopiero zaczyna chrupać i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 160 ° F, około 50 minut.Ustaw piekarnik do pieczenia i pieczenia, aż boczek jest całkowicie rumiane i chrupiące, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przenieś blachę do stojaka drucianego i niech klopsiki odpoczynku na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn