Boczek Zawinięty Słodka Pierś Z Kurczaka

Boczek owinięty słodką pierś z kurczaka to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 52g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka podwójnego boczku, papryka bananowa, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Hickory ' s Bacon Wrapped Chicken Breast, Pieczony boczek zawijany pierś z kurczaka z awokado, oraz Boczek zawijany pierś z kurczaka faszerowana awokado i cheddarem.
Instrukcje
Umieść piersi kurczaka między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno Funt kurczaka z gładką stroną młotka mięsnego do grubości 1/8 cala.
Przełożyć kurczaka do dużego naczynia do pieczenia i dodać sos Francuski. Przykryć i marynować w lodówce przez 2 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć kurczaka z dressingu i strząsnąć nadmiar. Zarezerwuj pozostały opatrunek.
Połóż piersi kurczaka na płaskiej powierzchni i rozłóż kilka plastrów pieprzu bananowego w dół środka.
Paprykę obtaczamy kurczakiem. Zawiń kurczaka z 2 plastrami boczku i zabezpiecz wykałaczkami. Ułóż kurczaka owiniętego boczkiem w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Polać kurczakiem zarezerwowany dressing.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Posypać ser mozzarella nad kurczakiem i kontynuować pieczenie, aż kurczak nie jest już różowy w środku i soki uruchomić jasne, 10 do 15 minut więcej.