Boczek Zawinięty Pstrąg Z Pesto Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać boczek owinięty pstrąg z Pesto przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 53g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sok z limonki, pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg zawinięty w boczek, Pstrąg zawinięty w boczek, oraz Pstrąg Owinięty Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. doprawić pstrąga solą i pieprzem. Natrzyj każdy filet pesto i zawiń każdy z dwoma plastrami boczku. W dużej żeliwnej patelni lub ciężkiej patelni na średnim ogniu dodaj olej. Gdy olej jest gorący, dodaj pstrąga, skórkę w dół. Gotować przez 2 minuty, aż boczek będzie ładnie rumiany. Obrócić filety z pstrąga i włożyć całą patelnię do piekarnika na 6-8 minut. Na ugotowane filety wycisnąć sok z limonki i podawać.
Podobne przepisy jak gotować doskonały boczek jak zrobić pesto