Boczek Smażony Z Mąki Wiejskiej
Kraj smażone mąki bekon może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukier, pół na pół śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Kurczak Smażony Na Wsi, Steki Smażone Na Wsi, oraz Kraj Smażony Tuńczyk.
Instrukcje
Pokrój paski boczku na pół i umieść w płytkim naczyniu z pół na pół, przecinając boczek w wzór gwiazdy. Namoczyć boczek minimum 30 minut, ale nie więcej niż 2 godziny. Ten krok pomaga zmniejszyć zwijanie boczku podczas smażenia, zmiękcza go i dodaje wspaniałego smaku.
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i cukier w innym płytkim naczyniu, aż do wymieszania; odstawić. Gdy boczek skończy namaczać, usuń go z pół na pół i strząśnij nadmiar. Wcisnąć każdy kawałek do mieszanki mąki, aby pokryć, a następnie odstawić. W razie potrzeby można umieścić arkusz papieru woskowego między rzędami boczku po zatkaniu płyty. Jednak mąka dobrze trzyma boczek przed przyklejeniem się do siebie.
Rozgrzać olej roślinny na głębokiej patelni na średnim ogniu. Smażyć boczek w partiach, aż zbrązowieje i gotowane do pożądanego stopnia chrupkości, 2 do 3 protokół.
Osuszyć na ręczniku papierowym.