Boczek Ser Frittata
Boczek ser Frittatan jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Frittata z boczkiem i serem, Boczek Ser Frittata, oraz Szpinak, boczek i ser frittata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 7x11 cali.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
W misce ubić jajka, mleko, masło, sól i zmielony pieprz; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać cebulą, boczkiem i serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty, 25 do 30 minut.