Boczek, Ser & Potato Chowder

Boczek, Ser & Potato Chowder
Boczek, ser & Potato Chowder jest bezglutenowe zupa. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon Oscara Mayera, brązowe ziemniaki ore-ida hash, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, oraz Zupa z boczku i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zupę i mleko wymieszać w dużym rondlu. Wymieszać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
3
Podawać z serem, boczkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn