Boczek Rozsuwany Chleb
Przepis boczek rozsuwany chleb można zrobić w około 40 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pasków bekonu, herbatników z maślanki, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak wielki. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rozsuwany Chleb Bekonowy, Boczek Brie Rozrywa Chleb, oraz Pieczarkowy (Boczek) Rozłożyć Chleb.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie ugotowany, ale nie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia. Oddzielne herbatniki; pokrój każdy biszkopt na ćwiartki.
W dużej misce wymieszaj ser, dressing, olej i boczek.
Umieść połowę kawałków biszkoptu w natłuszczonym 10-calowym. karbowana patelnia rurowa; posypać połową mieszanki serowej. Na wierzch z pozostałymi kawałkami biszkoptu i mieszanką sera.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 5 minut przed odwróceniem na talerz do serwowania.