Boczek-Pasta Rustica
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bacon-makaron Rustican spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oscar Mayer butcher Applewood boczek, parmezan, makaron rotini, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pasta Rustica, Pizza Rustica, oraz Penne Rustica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem, gotować i mieszać boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 14 min. albo do chrupkości.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj pomidory i czosnek do kapieli na patelni; gotować 1 min. albo tylko do momentu, aż czosnek zacznie brązowieć.
Dodaj do patelni z winem; gotować 2 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe składniki.