Mostek Paschalny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Paschę mostek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 461 kalorii, 50g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mostek wołowy, sos chili, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek Paschalny, Mostek Paschalny, oraz Mostek Paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść przycięty mostek na dużej patelni do pieczenia.
Ketchup wymieszać z zupą cebulową mix.
Dodaj 1 szklankę wody lub więcej, aby było lekko cienkie.
Polać mięso sosem, przykryć patelnię folią i marynować 12 do 24 godzin w lodówce.
Umieść przykrytą patelnię w 275-stopniowym piekarniku i odejdź na 6 do 8 godzin, w zależności od tego, jak duży jest mostek. Sprawdź czułość, gdy mostek gotuje się kilka godzin: włóż dwa widelce i pociągnij w przeciwnych kierunkach. Mięso powinno się łatwo rozpadać.Po zakończeniu mięsa wyjmij z piekarnika i połóż na desce do krojenia. Pokrój na ziarno; nie przeszkadzaj, jeśli mięso całkowicie się rozpadnie! To znaczy, że jest dobre. Albo odstawić pokrojone mięso do sosu aż do podania, lub umieścić mięso na półmisku i sos łyżka na wierzchu.
Podawać z koszernym na Paschę makaronem kugel!