Boczek chlebowy i zupa piwna

Boczek chlebowy i zupa piwna
Boczek chlebowy i zupa piwna wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 265 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka boczku, chleba żytniego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubiło tę zupę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Chleb Piwny Z Bekonem, oraz Boczek Cheddar Piwo Chleb.

Instrukcje

1
Boczek smażyć na chrupiąco, wyjąć i odstawić. W średnim rondlu na średnim ogniu, pocić cebulę, masło i liście tymianku do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
MasłoMasło
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj piwo, bulion i chleb. Dusić 10 minut. Puree z blenderem zanurzeniowym. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
StadoStado
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
3
Dekoruj serem, boczkiem i świeżymi gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
SerSer
BoczekBoczek
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn